Групово онлайн обучение с преподавател

Групово онлайн обучение

 Характеристика на обучението:

Онлайн обучение

Директна онлайн връзка с преподавател

Групово онлайн обучение се провежда с онлайн преподавател на живо. Видео и аудио връзката се осъществява през официалната онлайн платформа на академията „The Online Academy“.
Учебните занятия се записват и се качват в платформата. Всички курсисти имат достъп до всички записи по време на самото обучение.


Information-Icon-teachers-1-2-greenНашите преподаватели:

Академията отделя специално внимание в избирането на своите преподаватели за да сме убедени, че те са напълно квалифицирани за да провеждат учебните занятия по-най добрият и приятен начин.


Information-Icon-students-number-1-5-new

Размер на групите:

Максималният разрешен размер на всяка група е до 10 курсиста. Сформирането на по-малки групи допринася за по-оптималното провеждане на учебните занятия. Също така, нашите преподаватели имат възможността да обърнат индивидуално внимание на всеки един от нашите курсисти.


Information-Icon-teachers-books-1-yellowУчебни материали:

Академията предоставя ежемесечни промоционални условия за всички учебни материали на територията на академията. Също така, предоставяме допълнителни учебни материали (handouts) по време на самото обучение.


Information-Icon-platform-purpleЧуждоезикова онлайн платформа „The Online Academy“:

Всеки наш курсист получава напълно безплатно достъп до чуждоезиковата онлайн платформа на академията „The Online Academy“. Там ще имате възможността да откриете стотици упражнения, оригинални текстове, както и цялата граматика за всяко едно ниво.


Information-Icon-free-sessions-1-green-newБезплатни консултации:

Като професионалист в чуждоезиковото обучение, академията предоставя на всеки курсист безплатни консултации при пропускане на редовни занятия. Тяхната цел е да няма курсисти, които изостават с учебния материал.


Information-Icon-sertificate-new-yellow

Сертификационен метод:

След приключването на редовните занятия, всеки курсист полага финален изпит. Академията издава сертификат базиран на регламентите по „Обща европейска езикова рамка“ за придобиване на чуждоезикови компетентности.

Comments are closed.