Матура по английски език

Матура по английски езикПрофесионална езикова академия „GFI – Academy“ предлага подготовка за матура по английски език.
Академията разполага с филолози, които имат дългогодишен опит в подготовката за матура по английски език.

Групите, които академията сформира са до 8-10 курсиста, което подсигурява спокойна и приятна учебна среда за чуждоезиково обучение.

Професионална езикова академия „GFI – Academy“ разполага с четири учебни зали, които са напълно оборудвани за да може да осигури перфектните условия необходими за провеждането на подготовката по матура по английски език.


Учебна такса за подготовка за матури по английски език: 420 лева + учебни материали + аудио материали

Продължителност: 60 учебни часа (три астрономически часа/четири учебни часа)

Пробна матура по английски език:

Ако желаете да проверите знанията и възможностите си по матурите по английски език, Професионална езикова академия „GFI-Academy“ организира пробни матури по английски език.

Цена на пробна матура по английски език: 35 лева


Учебни материали за подготовка за матура по английски език:

matura_english_cov-new

Успех на матурата по английски е помагало, разработено в съответствие с Държавните образователни изисквания по английски език и осигурява насоки за овладяване на всички компоненти от изпита, допълнени от примерни задачи. Съдържа преглед на граматичните теми и дава съвети за избягване на често допускани грешки. Помагалото дава възможност за упражняване с 5 практически теста, съобразени с примерни тестови варианти на МОН и обяснения към отговорите. С помощта на аудиосидито с оригинално британско произношение Успех на матурата по английски Ви осигурява оптимална подготовка и успешно полагане на Матурата по английски език.

 

 

 


 

matura_engl_cov2Втората част на доказалото се на практика помагало „Успех на матурата по АНГЛИЙСКИ“ допълва поредицата с още 5 комбинирани практически теста, разработени на базата на тестовете на МОН. Зрелостниците ще научат кои са най-често проверяваните на подобни изпити фразеологизми, колокации и езикови конструкции, както и какво е културното влияние върху различните изразни средства.

 

 

 

 


 

e806ca7f61784dfdf5d1051cea7046c9Новото помагало „Успех на матурата АНГЛИЙСКИ – част 3“ осигурява 70 практически задачи с нарастваща трудност и примерен тест, които гарантират успешна подготовка за матурата по английски език.С помощта на аудиосидито с автентично британско произношение се упражнява умението слушане, а насоките в отговорите ще Ви помогнат да се справите с трудностите при отделните типове изпитни задачи.За още по-ефективни резултати и цялостна подготовка през учебната година можете да използвате и останалите 2 части на помагалото „Успех на матурата АНГЛИЙСКИ“.


График за подготовка за матури по английски език:

Calendar-Cirle

Comments are closed.