Партньори

TELUS International Bulgaria е публично търгувана компания (NYSE & TSX: TIXT) и най-големият работодател в CX (Customer Experience) индустрията в страната с над 4000 служители и повече от 50 проекта. Компанията предоставя широко портфолио от услуги – проектиране, изграждане и доставяне на дигитални услуги от следващо поколение, AI решения, клиентско изживяване и много други.

logo_silverhand_small

SILVERHAND е водеща агенция за подбор на персонал в международен мащаб. Нашият екип се състои от високо образовани, ентусиазирани специалисти, заради които хиляди хора са намерили работа в чужбина и са постигнали целите, които преди това са били извън финансовите им възможности. От 2011г. SILVERHAND посредничи на множество предприятия от Германия, Австрия, Швейцария, Холандия, Исландия, Норвегия, Швеция, Дания и Финландия при подбора на квалифицирани служители и помощен персонал от Централна и Източна Европа. Успешно работим с компании като BMW, Audi, VW, BASF, IKEA, Douglas и стотици други по-малки регионални предприятия.

За повече информация можете да посетите: silverhand.bg


DRAGON BOOKS logo REDПроф. Бейкър е учен и общественик, който преподава като гост-лектор в повече от 60 университета по целия свят в бакалавърски и магистърски програми, свързани с областите екология, международни отношения, външна политика и мениджмънт. От 1969 г. преподава „Екология и изследване на развитието“ в Университета в Норич (Великобритания), а в периода 1975-1978 е Декан на Училището по науки за развитието на същия университет. През 1977 г. става Президент на Норфолкския клон на Географската асоциация. От 1985 г. е директор на Международните програми и преподавател в Училището по обществени науки и опазване на околната среда в Университета на щата Индиана (САЩ).


isic-logoАсоциация за подпомагане на академичната общност (АПАО) е учредена през 2004 г. като неправителствена, нестопанска организация. АПАО е единствен лицензиран представител за територията на България на International Student Travel Confedereation (ISTC) и European Youth Card Association (EYCA), който разпространява международните карти ISIC (International Student Identity Card) в превод Международна студентска лична карта, ITIC (International Teacher Identity Card) в превод Международна преподавателска лична карта и EYC (European Youth Card) в превод Европейска младежка карта.


3eb1951Най-голямата школа за танци в Студентски град – Salsa Ritmo!
Школата се намира на удобно място в центъра на Студентски град. С индивидуален подход и лично отношение към всеки ученик, школата се отличава от много български школи целящи масовка. В резултат на това ritmo-вците, феновете и почитателите на SR не спират да се множат, а популярността на школата нараства значително.
В в школата се преподават само латино танци, хип хоп, народни танци, Zumba, тае бо, тай чи.


logoСпортен Клуб по Фехтовка „СОФИЯ“, е клуб с дългогодишни традиции в обучаването на спортисти от всички възрасти. Всеки който желае да стане добър състезател, шампион или просто да спортува за здраве може да се запише. Няма възрастови ограничения. Мотото е „Ние се забавляваме и така побеждаваме!“.


HALFHEADStudio_logo

Графично студио, което се занимава с дизайн на лога, уебсайтове и печатни материали.

Comments are closed.