https://gfi-academy.com/wp-content/uploads/2023/09/Copy-of-TELUS_2020_Int_EN_Vert_Digital_RGB-1.jpg

Telus International

TELUS International е иноватор, който създава, изгражда и предоставя следващо поколение дигитални решения на редица световни брандове в областта на обслужването на клиенти. С екип от над 4,500 души в София и Пловдив, TELUS International Bulgaria е най-големият работодател в Customer Experience (CX) индустрията и Business Process Outsourcing (BPO) сектора в България. Общо служителите на глобално ниво наброяват над 70,000. Компанията предлага възможност за дистанционна работа, гъвкаво работно време и проекти в областта на финтех, хайтек, туризъм, здравеопазване и гейм индустрията.
https://www.telusinternational.com

Академията предоставя на всики нейни ученици специални промоционални условия.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://gfi-academy.com/wp-content/uploads/2023/09/logo_silverhand_small.png

Silverhand

SILVERHAND е основана през 2011 година в Полша и в рамките на 10 години успя да заеме водеща пазарна позиция като специалист по подбор на персонал. Ние можем да предложим на нашите партньори от цяла Европа индивидуални HR-решения и по този начин да отговорим на техните високи изисквания с най-високо качество, като се съсредоточаваме върху гъвкавото и успешно разрешаване на проблеми при подбора и осигуряването на персонал. Благодарение на нашата целеустременост и широк кръгозор, ние имаме оптимален ресурс и сме решени да овладеем успешно настоящите и бъдещите предизвикателства, с които нашите клиенти се сблъскват поради напредващата интернационализация.

Академията предоставя на всики нейни ученици специални промоционални условия.

https://gfi-academy.com/wp-content/uploads/2023/09/isic-logo.gif

ISIC

Студентски и младежки идентификационни карти (СМИК) е дружество с ограничена отговорност, създадено през 2013 г. Основна цел на СМИК ООД е да подпомага развитието на младите хора и академичната общност в България на всички нива и с всички средства. СМИК е част от групата GTS ALIVE е единствен лицензиран представител за територията на България на ISIC Association за разпространение на международните карти ISIC (International Student Identity Card), в превод - Международна студентска идентификационна карта и ITIC (International Teacher Identity Card), в превод - Международна преподавателска идентификационна карта.

ISIC и ITIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.

Академията предоставя на всики нейни ученици специални промоционални условия.